EN

Artikel

Vil 2012 blive Anderledes for Dig?

Margit Cathrine Moller

Så lad os sammenligne vores lister over gøremål i 2012

Træn mere og
Tab dig i vægt
Spar mere op
Tjen flere penge og
fbetal din gæld.
Tilbring mere tid sammen med familien.
Slut med Alkohol og Stop rygning I det væsentlige ønsker vi alle et bedre liv.

I det mindste de af os, som stadig har håb om, at vi kan få et bedre liv. Men mellem at skrive disse beslutninger og faktisk forpligte dem er en lang vej til at håndtere og overvinde dybt indviklede vaner, som virkelig er vanskelige at overvinde.

Hovedforskellen mellem en beslutning og et mål er det niveau af tro og engagement du sætter i opgaven.

At tabe sig er en løsning, men at starte en ny kost og forpligte sig til at træne for at tabe 25kg er et mål.

At spare mere er en beslutning; At opgive en luksusbil og pendle for at betale af på 25000 kr gæld er et mål.

At afskære alkohol er en løsning; At finde et nyt sæt venner, der ikke drikker, er et mål.

Beslutninger sætter tonen for dine retninger i år, men målene giver en vej. Opløsning er som at starte motoren i din bil, men målene giver vejen til at tage.

Ifølge Wikipedia viser ny forskning, at mens 52% af deltagerne i en beslutningsundersøgelse var sikre på succes med deres mål, opnåede kun 12% deres mål. En særskilt undersøgelse i 2007 af Richard Wisemen fra University of Bristol viste, at 78% af dem, der sætter nytårsbeslutninger, fejler, og dem der lykkes, har 5 træk til fælles. Mænd opnået deres mål 22% oftere, når de engagerede sig i målindstilling (et system, hvor der måles små målbare mål, såsom et pund om ugen i stedet for at sige “tabe sig”), mens kvinder lykkedes 10% mere, når De gjorde deres mål offentligt og fik støtte fra deres venner. ”

Det stykke statistik kan give dig et tip når det kommer til at træffe beslutninger: gøre dem opnåelige og klare ved at sætte mål; Og indhente et support system.

Frank Ra (forfatter til nytårets resolutionsbog “Et kursus i lykke” sagde, at beslutninger er mere bæredygtige, når de deles, både med hensyn til hvem du deler fordelene ved din beslutning og med hvem du deler vejen for at opretholde din beslutning . Support fra vigtige personer gør en forskel i succesraten med nytårs resolutioner “.