hypnose eftEN

Artikel

Værktøjer til at tiltrække Positive Energier ind i Dit Liv

Margit Cathrine Moller

Positive energier er batterierne, der får os til at fungere bedre og mere effektivt. Uden positive energier ville vi ikke have modet til at møde usikkerheder, eller have beslutsomheden til at forfølge vores daglige mål og styrken til at modstå nogen af vores livs prøvelser og fristelser.

Positive energier stammer fra mad, tanker, ord, mennesker og billeder, der bringer vækst, ekspansion og succes. Alle disse skaber en positiv mental holdning, der forventer gode og gunstige resultater og forventer lykke, glæde, ro i sindet, sundhed, overflod og succes.

Heldigvis er der dokumenterede værktøjer til at hjælpe os med at tiltrække og opbevare positive energier hver dag. Nogle af disse er:

1. Visualisering
Visualisering er et af de mest anvendte og mest dokumenterede værktøjer i positiv levemåde. Brug din fantasi til at se dig selv i det ønskede resultat. At visualisere er at tro på, at det vil ske. Du skal bare bruge et par øjeblikke før dagen med at starte med at visualisere, hvordan du ønsker din dag skal fortsætte. Sørg for, at det også er godt og til fordel for andre. En visualisering, der involverer andres ødelæggelse og nederlag, er en negativ energi.

2. Åndedrætsøvelser

3. Hæng ud med venner, der styrker din positivitet: Det er værd at lægge mærke til, hvilke af dine venner du føler dig inspireret af og fyldt med energi eller drænet og tømt for energi (det meste af tiden). Da vi normalt har en stærk følelsesmæssig forbindelse til vores venner, kan de i høj grad ændre vores eget personlige energiliv. Jeg har nu gode venner, der løbende øger min energi, godt mindst 95% af tiden. Naturligvis er der tidspunkter, hvor vi alle oplever lave øjeblikke, og det er, når ægte venskab virkelig kan vise dets styrke. En afbalanceret energiudveksling er det ultimative mål for enhver venskab.

4. Forkæl dig selv med en dag i positiv energi: Fra denne dag fremover forkæle dig selv med en hel dag (en gang om måneden er en god start), der er fyldt med intet andet end positive energioplevelser for at genoprette dit energiliv. Forkæl dig selv med simple fornøjelser, der bringer et smil til dit ansigt og glæde til dit hjerte. Hæng ud med venner, der får dig til at grine, bøger, der inspirerer dig, caféer, der laver den bedste kaffe i verden og spis masser af lækker sund mad. Hvorfor ikke behandle dig selv på en organisk dag? Undgå tv, aviser, hektiske steder, junk food, tarvelige magasiner, konflikter og venner, der sladrer. Luk af for teknologi for en dag.

5. Brug tid alene. At være stille og hvile i stilhed er en af de mest helbredende og genoprettende metoder, du kan gøre. Alle gamle kulturer værdsætter ro, stilhed og åndedræt som en måde at dyrke positiv energi på.

6. Latter er virkelig den bedste medicin: Grin, højt, længe og ofte. Latter er den hurtigste og nemmeste måde at komme ud af et dårligt humør, frigive endorfiner, naturlige smertestillende midler og serotonin. Der er mange måder at dyrke din lattermuskel på. Deltag i en latterklub, smil til alle, du går forbi, hæng ud meget med venner, der griner meget, sæt et smilende ansigt på din kaffekrus, køleskab eller pude. Alternativt oprette dit eget lattermantra, og gentag ofte “Jo mere jeg griner den lykkeligere og sundere, bliver jeg”

7. Omgiv dig med levende ting: Livet tiltrækker livet, og vi har brug for regelmæssig kontakt med hvad der er grundlæggende for naturen, at være i frisk luft, solskin og ferskvand. Mærk græsset, sand eller snavs mellem dine tæer, lyt til fuglene, se myrer og insekter, og føl de gode vibrationer, som planter, blomster og træer bringer dig. Bliv ikke slave af byens beton jungle. Hvis du ikke kan undslippe det, så bring naturen til dig i form af planter, fiskeakvarier, kæledyr, åbne vinduer. Undersøgelser har vist, at en plante på dit skrivebord kan reducere stress og hæve dit humør.

8. Gør dit sind lyst: Dine tanker vil enten bringe dig tættere på at tiltrække mere positiv energi eller tage dig længere væk. Gør dit bedste for at gribe kedelig tænkning, og erstat den med det samme med dit eget opløftende mantra. En af mine personlige favoritter i øjeblikket er “Hver celle i min krop er elsket og sund” eller “jeg stoler på” Giv dig selv visuelle påmindelser om den ekstra positivitet, du ønsker at tiltrække. Placer påmindelser ved siden af din seng, på spejlets spejl, køleskabsdør, kaffe krus eller rattet på din bil.