Artikler

Reconnection og Reconnective Healing
ved/margit cathrine moller

Dr. Eric Pearl, en kiropraktor, udviklede The Reconnection i 1993 som en ny tilgang til at komme tilbage til en tilstand af optimal balance. Dr. Erics bog "The Reconnection: Heal Others, Heal Yourself" er en international bestseller og er blevet oversat til 39 sprog til dato! Mange mennesker har været vidne til dets resultater; disse vidnesbyrd har været adskillige dokumentarfilm og syv bøger.

Da vores meridianlinjer var forbundet med gitterlinjerne rundt om Jorden, havde vi mennesker en forbindelse til/nogle bånd til universet. Vi mistede til sidst vores link til det større kosmos på grund af forbindelsen blev svækket over tid. Genforbindelse er processen med at genopbygge eller genetablere vores iboende forbindelse til universet. Denne proces tvinger os til at udnytte hele omfanget af denne medfødte forbindelse. Du kan mærke Reconnection efter cirka 1-3 Reconnective healing-sessioner, men det afhænger af den enkelte. Reconnective healing-sessionerne baner vejen for Reconnection. For at standardisere vibrationsniveauer og frekvenser til Healing og fremskridt introducerer denne teknik nye aksiatonale linjer. Disse linjer er komponenter i den parallel-dimensionelle cirkulation, der trækker den samlede energi ind og genopretter evnerne til den daglige menneskelige funktion. Udviklingen af disse nye linjer giver mulighed for udveksling af lys og information, genforening af DNS-strenge og genintegrering af strenge.

Mange anerkendte videnskabsmænd, såsom Dr. Gary Schwartz, Dr. Ann Baldwin, Dr. William Tiller og andre, arbejder på det. De har publiceret forbløffende resultater i bøger som "langvarig effekt af Reconnective Healing og dens betydning for folks sundhed og velvære."

Det reconnective healing-spektrum har to anvendelser. Den ene er Reconnection, og den anden er Reconnective Healing. Både deres mål og måden, de behandler på, er forskellige. Disse termer kan differentieres, så Reconnective Healing tilskynder til harmoni og velvære på et holistisk grundlag, mens det hjælper med celleregenerering. På den anden side hjælper Reconnection med at booste vores personlige vækst og bringe os tættere på vores formål og autentiske jeg. Genforbindelse er resultatet eller resultatet af genoprettede healingssessioner. Sammen skaber de en total, der understøtter vores stræben efter harmoni, fremskridt og udvikling på den bedst egnede måde.

Den personlige genforbindelse

Gitterlinjerne, der er omkring Jorden og krydser på velkendte energisteder som Machu Picchu og Sedona, var engang forbundet med meridianlinjerne på vores kroppe, ofte omtalt som akupunkturpunkter. Disse gitterlinjer var beregnet til at strække sig længere og slutte os til et endnu større gitter, der forener os med hele universet. Selvom de kun er spor af, hvad de engang var, fortsætter de energifyldte linjer og punkter, der udgør hver af vores kroppe med at fungere som vores kontaktpunkter med universet. Denne grænseflade fungerer som en kanal for energi-, lys- og informationsoverførsel mellem universet og menneskeheden såvel som mellem stort og småt, makrokosmos og mikrokosmos. Ifølge hypotesen mistede mennesker adgangen til hele vores medfødte forbindelse til universet og adskilte sig fra disse linjer på et tidspunkt, hvilket distancerede os fra vores tidligere hurtige og ekspanderende udviklingshastighed. Her er det punkt, hvor The Reconnection kommer ind.

Gennem den personlige genforbindelse introduceres "nye" aksiatonale linjer, der forbinder os på et mere avanceret og potent niveau end nogensinde før. Disse linjer er en del af et evigt intelligensnetværk, et paralleldimensionalt system, der giver den samlede energi til kroppens regenereringsprocesser.

Det bringer ro og balance i vores krop. Det er fantastisk. Det fascinerende er, at det er inde i os og skal justeres!

Bemærk: For Reconnection er det et krav at gennemgå Reconnective healing-sessionerne. Her er den komplette guide til Reconnective Healing

Reconnective Healing, en smertefri guide

Du har måske ofte hørt ordet "Reconnective healing", men ved ikke, hvad det handler om. Spænd derefter din sikkerhedssele, fordi denne artikel vil rydde alle dine koncepter vedrørende avanceret Reconnective Healing.

Hvad er Reconnective Healing?

Reconnective Healing er en type behandling, der i øjeblikket praktiseres for første gang på jorden. Efterhånden som den genforbinder os til vores væsens fylde og hvem vi er, genforbinder den os også til verdens fylde. Det menes at være i stand til at forbinde os med universet og vores essens gennem en ny kanalkapacitet og helbredende frekvenser. Virkeligheden af dens eksistens er blevet bekræftet i videnskabelige laboratorier og under praksissessioner.

Hvem opdagede det?

Du undrer måske dig over, hvem der opdagede det. Eric Pearl opdagede det. Han forklarer sine resultater i sin bog "The reconnection: heal others, heal yourself." Denne historie startede efter 12 års drift af en meget succesfuld kiropraktisk klinik; Erics patienter hævdede, at de kunne mærke hans hænder på dem, selvom han ikke havde rørt dem. Han havde blødende vabler i håndfladerne de første par måneder. Patienter begyndte hurtigt at beskrive at se engle og opleve mirakuløse helbredelser af mere alvorlige sygdomme som kræft, AIDS-relaterede sygdomme, kronisk træthedssyndrom, medfødte handicap, cerebral parese og andre. Da Eric lagde sine hænder ved siden af dem, skete der en del. Og det bliver ved med at ske i dag!
Denne teknik er også bevist af videnskaben. Ifølge videnskabelig forskning udført gennem årene er der et vibrationsskift i vores celler. DNA'et i os udvikler sig. Vi begynder at frigive højere lysniveauer. Som et resultat bliver vores liv mere afbalanceret og sammenhængende.

Hvilken slags problemer helbreder det? Fysisk eller psykisk?

Hovedformålet med Reconnective Healing er at "balancere vores krop." En genopretning til balance er Healing. Alle sundhedsproblemer kombinerer de fysiske, mentale, spirituelle og følelsesmæssige aspekter og måske et par andre kategorier, som vi har brug for udtryk for. Vi kategoriserer det baseret på dets dominerende træk. Reconnective Healing "kurerer" ikke noget særligt. Hvis du, som mange gør, tillader dig selv at genvinde balancen, så lykkes det.

Hvad er succesraten?

Da så mange mennesker har modtaget denne terapi gennem årene, er det nu for svært for os at huske hver enkelte klient. Nøgleideen er, at tre personer kan præsentere med samme diagnose og symptomer og opleve tre forskellige udfald. Historisk set er der nogle af de mest betydningsfulde og mest imponerende helbredelser i situationer, hvor vi er fuldstændig uvidende om patientens tidligere kampe. I mange tilfælde ser de fleste hurtige, varige kropslige forandringer. I sjældne tilfælde udviser nogle personer i begyndelsen ikke nogen observerbar adfærd. Mange andre gør det senere, om et par dage eller uger. Og andre måske ikke. Permanente helbredelser er normen. Nogle viser deres fulde potentiale med det samme, mens andre udvikler sig gradvist. Næsten altid tilhører den Healing du oplever dig og bliver hos dig.

Da så mange mennesker har modtaget denne terapi gennem årene, er det nu for svært for os at huske hver enkelte klient. Nøgleideen er, at tre personer kan præsentere med samme diagnose og symptomer og opleve tre forskellige udfald. Historisk set er der nogle af de mest betydningsfulde og mest imponerende helbredelser i situationer, hvor vi er fuldstændig uvidende om patientens tidligere kampe. I mange tilfælde ser de fleste hurtige, varige kropslige forandringer. I sjældne tilfælde udviser nogle personer i begyndelsen ikke nogen observerbar adfærd. Mange andre gør det senere, om et par dage eller uger. Og andre måske ikke. Permanente helbredelser er normen. Nogle viser deres fulde potentiale med det samme, mens andre udvikler sig gradvist. Næsten altid tilhører den Healing du oplever dig og bliver hos dig.

Er det bedre end andre teknikker?

Dette er ikke et spørgsmål om sammenligning. Hver procedure og teknik har sine unikke resultater. Reconnective Healing er tilgængelig lige nu for at give noget mere komplet og ekspansivt, da dette er tidspunktet for noget mere omfattende.

Hvordan fungerer det?

Reconnective Healing retter fejl i vores energiinformationssystem og tilpasser vores krop til den grundlæggende sundhedsfrekvens. · Det hjælper kroppen og hele systemet med at komme tilbage til deres oprindelige helbredstilstand og balance i stedet for at koncentrere sig om specifikke problemer. · Det fjerner virkningerne, fordi det virker på årsagsniveauet. · Dyb afslapning og fornyelse er gjort mulig. · Det er en proces, der naturligt guider os mod integritet, rengøring og Helbredelse af alt i vores system, der producerer splid og negative konsekvenser. · Mere end en behandling eller terapi er det en livsstil, der gør os i stand til at give slip på alt det, der ikke længere tjener os, er i fred med os selv og i sidste ende værdsætter hvert øjeblik, vi har. · Nedbrydningen af gamle, usunde rutiner og tilbagevenden til sig selv betyder mest.

Hvad synes du om at udføre proceduren?

Vi begynder at se ændringer i vores kroppe, efterhånden som vi tilpasser os de nye energifrekvenser. Vi vil mærke vibrationerne og til sidst inkorporere dem i os selv. Ligesom det er nyttigt for en maler at være i stand til at skelne farver, er det en afgørende del af at lære at arbejde med frekvenserne at kunne opdage disse følelser. Vær opmærksom på, at det ikke er nødvendigt. Der er blinde malere og døve musikere, selvom den feedback vi får via denne evne, er yderst hjælpsom til at udvikle vores færdigheder. Dine feedback-mekanismer vil dukke op for dig i en tilstand af ro og stilhed. Det vil åbenbare sig for dig.

Hvad hvis jeg ikke kan tilpasse mig til frekvenserne?

Det afhænger af flere omstændigheder. For det første, hvis du er interesseret i at hjælpe folk med at helbrede, kan det være en god idé at deltage i en workshop. Selvom deres mål er at lære, hvordan man aktiverer Healing for andre, siger mange deltagere til workshopperne, at de oplever healing blot fra at være der. Og selvom vi ikke kan garantere, at dette vil være tilfældet for dig, er der utvivlsomt meget at sige til at tilbringe en weekend fordybet i disse helbredende frekvenser. At lære denne opgave er afgørende, ikke kun for de fordele, den giver dig individuelt, men også for gaven ved at kunne bruge den til at tjene andre. Du vil måske arrangere en privat healingsession, hvis dit primære mål er at modtage Healing for dig selv. At deltage i workshoppen kan være din bedste mulighed, hvis du ønsker at forbedre dig selv og andre. Hvis du er interesseret i at deltage i en workshop af Dr. Eric Pearl, kan du besøge The Reconnection.com.

Er der nogen bivirkninger ved denne teknik/terapi?

Du kan være sikker på; Reconnective Healing er ikke forbundet med negative bivirkninger eller farer. Denne procedure vil ikke hindre medicinsk behandling eller behandling eller forværre nuværende medicinske tilstande.

Fordele ved Reconnective Healing

Forbinder dig til universet, kilden til al Healing. · Fremmer og fremskynder din udvikling og Healing. · Fjerner traumer på en ikke-traumatisk måde · Hjælper personer med stof- og alkoholafhængighed. · Slipper af med følelsesmæssige barrierer eller forhindringer. · Reparerer og genaktiverer ødelagte og inaktive DNA-strenge, hvilket skaber uendelige muligheder. · Øger dine telepatiske, psykiske og perceptuelle kræfter · Forbedrer din evne til at håndtere stress- og konfliktsituationer · Indgyder selvsikkerhed, værdighed, selvtillid, klarhed og fokus · Forbedrer mentale evner · Faciliterer den kreative proces · Ændrer kaos til harmoni · Øger evnen til drømme-manifestation · Det åbner døren til at have en ny forbindelse · Healing manifesterer sig ofte på måder, vi ikke ville forudse eller endda være i stand til at forestille os. · Det resulterer ofte i optimering på områder af livet, der ikke er relateret til det oprindelige problem.

Kan det gøres på afstand?

Sessioner med Reconnective Healing udført på afstand har praktisk talt samme effekt som dem, der udføres personligt. Reconnective Healings fordele påvirkes eller formindskes ikke af afstanden. Du lægger dig ned i de samme 30 minutter som ved en traditionel session; vi tager en aftale til det tidspunkt og den dag; vi giver dig en besked, inden vi begynder, og derefter har vi en telefonsamtale for at diskutere din oplevelse.

Konklusion:

Reconnective Healing er en spirende healingsteknik/terapi, der er videnskabeligt bevist. Det kan føre til en forandring i ens liv. Man bør gå til sessionen for at balancere og slappe af sind, krop og sjæl. Hvis du leder efter en registreret behandler til 1-1 sessioner, så besøg CURO.NET for at opleve en fremragende session.

Oplev kraften indeni: Transformativ helbredelse gennem hypnose, EFT og indsigtsfulde artikler


Most like being entertained by reading about topics they either do not know about or would like to know more about.
I like providing inspirational food for thought and hope you will enjoy reading the articles on my site.

Placeholder Picture

Omfavn din wellness-rejse: Giv næring til sind, krop og ånd med alternativ helbredende indsigt

Placeholder Picture

I love those who can smile in trouble, who can gather strength from distress, and grow brave by reflection. 'Tis the business of little minds to shrink, but they whose heart is firm, and whose conscience approves their conduct, will pursue their principles unto death.
                                                                                             - Leonardo da Vinci -


Never make your home in a place. Make a home for yourself inside your own head. You'll find what you need to furnish it - memory, friends you can trust, love of learning, and other such things. That way it will go with you wherever you journey.
Tad Williams

Åbn dit sind, åbn dit helbred. Begynd at læse i dag

VIL DU VIDE MERE?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv informeret om de seneste oplysninger...

ContainerDiv