Artikler

Mindscaping kunstfærdig Indsigt til Selvudforskning af Indre Healing
ved/margit cathrine moller

Har du nogensinde følt, at du ikke lever op til dit fulde potentiale?Hvad med at føle at du har et større, bedre formål end det sted i livet, hvor du for tiden er? Hver eneste af os oplever unødvendig stress, distraherende og unødvendige tanker, og vi spiller offer for dårlige følelser, i en eller anden form. Roden til disse daglige lidelser er dig. Uanset om det er bevidst eller ubevidst, er der en reaktion i form af din adfærd og følelsesmæssige respons. Problemet ligger i, at vi glemmer. Nøglefaktorer undervejs overses og skjules i det underbevidste sind, og det meste af tiden kan vi ikke huske de ting undervejs, der skabte den, hvem og hvad vi er. Mindscaping springer grænser for konventionelle terapier, idet Mindscaping blander det bedste af al moderne psykoterapi med visdom gennem tiderne, som det var kendt af filosoffer, healere, ledere og andre pionerer inden for kognitiv terapi gennem historien.Mindscaping er en terapeutisk proces, der længe ventede på at blive opdaget. Siden starten af mindscaping, først udviklet af Dr. Mike Mandel, har tusindvis af folk oplevet fordelene af Mindscaping i alle aspekter af deres daglige liv. Terapien kan også behandle fysisk lidelse. Når alt kommer til alt, er grunden til enhvert fysisk problem en mental forbindelse skjult dybt i det ubevidste. De personer, der gennemgår mindscaping, har fët det bedre med kroniske smerter, såsom fibromyalgi, rygsmerter, tandrelaterede problemer, migræne og endda folk med kræftlidelser har oplevet en forbedring. Denne revolutionerende terapi kan anvendes på tværs af alle personlighedstyper og indeholder løsninger til alle negative oplevelser. Betydningen af et åbent, klart sind bør ikke undervurderes. Vores sind forener utallige faktorer med henblik på at dannr oplevelsen af vores liv, og vi bruger kun en brøkdel af vores evner. Kreativt geni og intuitiv tanke på alle niveauer er mulig for hver enkelt af os; Mindscaping leder dig hurtigt til det, du søger!

Ved at udforske dit ubevidste sind gennem at praktisere mindscaping via et indre kort reduceres stressniveauet, fokus bliver forbedret, intuition bliver forhøjet, og både hukommelse og kreativitet forøges. Alt dette gjort muligt via den hurtige åbning af bevidstheden, der udløses ved hver session, og den fortsatte bølge-effekt realiseret efterfølgende i dagligdagen. Professionelt indblik kan udforskes gennem vores processer, muligvis give dig det ekstra gå-på-mod, du har brug for i erhvervslivet. Din fantasi stimuleres på en måde, der svarer til dens naturlige strøm, idet den yder den yderste rækkevidde i udforskningen af sindet og dets skjulte facetter. Dette betyder en vækst på ethvert område, du vælger. Mindscaping kan hjælpe dig med alle trin på vejen.

Alpha status af hjernen er niveauet af hjerne-kropsaktivitet, der falder inden for en frekvens på 7 til 14 hertz. Hjernen er kendt for at fungere inden for fire basale frekvensområder, hvilket indikerer aktivitetsniveau. Alpha hjernestatus er den optimale kreative tilstand, der gør det muligt at opnå forbindelse med dit ubevidste, hvilket normalt opnås gennem meditation, let søvn og intuitive hændelser. Mindscaping guider dig naturligt mod dette alpha-stadie, som iøvrigt af meget af det videnskabelige samfund anses for at være hjernens optimale og naturlige driftstilstand. Gennem år med iboende stress synes vi at have skiftet over til at leve i en beta hjerne tilstand, hvilket ikke er, hvad naturen oprindelig havde beregnet. Hver gang du føler dig inspireret, tapper du på din alpha-tilstand og kanaliserer dit kreative geni. Problemløsning forbedres gennem denne inspirationsstrøm på samme måde som dit humør og dit fokus. Dit ubevidste sind er en skattekiste af glæde, iver og energi. Når du først lærer at tappe på dit alfasind, vil du virkelig begynde at se de fordele, som mindscaping tilbyder.

Mindscaping gør brug af nogle aspekter af NLP og breder sig over dem, hvilket giver uovertruffen terapeutisk anvendelse. Et centralt punkt i mindscaping er Tids Linie Terapi. Den revolutionerende basale komponent i terapien analyserer tidligere følelsesmæssige reaktioner og hjælper processen til at frigive disse Indsnævrede, tilbagegående forbindelser. Ved at gøre det åbner man sig for en klar forbindelse mellem tanker og følelser, hvilket letter oprettelsen af NU præcis som du vil! Undertrykkelse resulterer i fuldstændig uvidenhed om, hvordan din følelsesmæssige tidslinje påvirker dig, påvirker din bevidste skabelsesproces, hvilket gør dig til offer for ubevidste begrænsningsreaktioner som følelsesmæssige udbrud, angst og ubeslutsomhed. Ved at bruge modeller fra Tids Linie Terapi teknikker kan tilbagegående forbindelser elimineres, og du vender tilbage til en sund følelsesmæssig tilstand, hvorfra du kan vælge, hvad der er mest gavnligt for din vækst.

Ericksonan hypnose har en model baseret på det faktum, at hvert øjeblik af hver oplevet oplevelse er fyldt med dele, der kan isoleres og observeres inden for ændrede tilstande af opfattelse. Disse ændrede tilstande er tilgængelige både bevidst og ubevidst, hele tiden i alle vinkler, i hvert øjeblik inden for din bevidsthed, som danner din opfattelse. Ericksonian hypnose struktur inducerer ændrede tilstande, hvor valg kan observeres ikke ved hjælp af forslag eller fantasi af tvungne steder, ting og andre følelsesmæssige repræsentationer, men snarere dykker ind i de valg der forekommer naturligt. Ved at følge strømmen af din naturlige tilstand og derefter bruge hypnose til at fremkalde og udforske disse opfattelser i dit indre, kan mindscaping lede dig til et observationspunkt, der giver den største erkendelse og dermed den største gavnlige indvirkning på dit liv. Hukommelsen har en tendens til at fejle for hver eneste af os. Teknikkerne, som er integreret i mindscaping fra de processer, der er detaljeret og dokumenteret gennem Ericksonian Hypnose, giver dig mulighed for at åbne din bevidsthed om minder, der var skjult helt. Nyt perspektiv bliver opdaget i alle livets facetter og på grund af den tilknyttede tanke forbundet hermed, er effekten af denne terapi vid!

Mindscaping kombinerer mange terapeutiske teknikker, krydser grænser mellem terapier og præsenterer os med en samlet løsning, en optimal proces af sind og healing af legemet fra indre visdom. Erkendelse observeres ved hjælp af en række modeller, såsom “The Cube”/Terningen. “The Cube” personlighedstypesystem, officielt kendt som “The Cube of Heymans”, repræsenterer personligheder ved hjælp af strukturelle grundlag for dimensioner. Heyman’s Cube giver terapeutisk indsigt i personlighedstyper ved hjælp af en ternings ottedimensionelle ekstremiteter. Den menneskelige følelsesmæssige reaktion på noget, der sker umiddelbart i modsætning til at arbejde i overensstemmelse med planen i fremtiden, vejes i overensstemmelse med dit følelsesmæssige respons og aktivitetsniveau. Denne metode til personlighedstype bestemmelse blev først opdaget og etableret som en erkendelsessøjle i begyndelsen af 1900’erne, hvor der blev slået bro mellem gamle psykologiske skoler og moderne terapi. En pålidelig form for personligheds identifikation, en fantastisk arketypisk form bruges i forbindelse med jungiske studier og symbolik til at danne det nye grundlag for gennembrudsterapi, mindscaping.

Uanset hvem du er, kan dit liv blive påvirket til det bedre. Uanset om du føler, at du er over analytisk eller for abstrakt og glemsom, hjælper mindscaping dig med at finde nøglerne til de døre, der holder hele dig tilbage. Impulser kan forstås og kontrolleres, vrede, depression og alle andre former for angst frigivet, og igen er stress elimineret. Hvis du vil tage kontrol over dit liv, forstå dine følelser og udnytte den indre styrke, der er kendt for få, så mindscaping er en artistisk form for terapi, der passer perfekt til dig!

Oplev kraften indeni: Transformativ helbredelse gennem hypnose, EFT og indsigtsfulde artikler


Most like being entertained by reading about topics they either do not know about or would like to know more about.
I like providing inspirational food for thought and hope you will enjoy reading the articles on my site.

Placeholder Picture

Omfavn din wellness-rejse: Giv næring til sind, krop og ånd med alternativ helbredende indsigt

Placeholder Picture

I love those who can smile in trouble, who can gather strength from distress, and grow brave by reflection. 'Tis the business of little minds to shrink, but they whose heart is firm, and whose conscience approves their conduct, will pursue their principles unto death.
                                                                                             - Leonardo da Vinci -


Never make your home in a place. Make a home for yourself inside your own head. You'll find what you need to furnish it - memory, friends you can trust, love of learning, and other such things. That way it will go with you wherever you journey.
Tad Williams

Åbn dit sind, åbn dit helbred. Begynd at læse i dag

VIL DU VIDE MERE?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv informeret om de seneste oplysninger...