hypnotisørEN

Artikel

Hypnose for Vægttab

Margit Cathrine Moller

Mange folk har en daglig kamp for at tabe sig. Nogle går på crash diæter, og andre tager forskellige typer af medicin, der skal hjælpe dem med at tabe sig. Men ingen af disse metoder virker for dem, eller hvis de gør, varer det ikke længe, og personen bliver efterladt med at føle sig frustreret og forvirret.

Brug af hypnose til vægttab er en gennemprøvet metode, der hjælper folk med at tabe sig og bevare den vægt, de ønsker at have. Der er ingen magi at bruge denne metode til at nå dit mål. Kort sagt er hypnose en pålidelig metode, hvor en hypnotisør vil bruge lidt tid sammen med dig på hans eller hendes kontor. Normalt vil sessionerne vare fra omkring 1 time (første session dog længere), i hvilken tid hypnotisøren vil stille dig nogle spørgsmål, der vil hjælpe ham eller hende til klart at forstå, hvad dine personlige mål er.

At blive hypnotiseret er ikke en skræmmende ting, og hypnotisøren vil aldrig forsøge at få dig til at gøre noget, som du aldrig ville gøre. Hvad der vil ske er, at når du har besvaret nogle spørgsmål, vil terapeuten roligt og stille begynde at tale med dig på en rolig og afslappende måde. Dette for at han eller hun kan bringe dig ind i det, der er kendt som en dyb søvn eller en trancelignende søvn. Du vil høre hans eller hendes stemme, og du vil forblive rolig hele tiden.

Hypnotisøren vil så begynde at tale med dit underbevidste sind, mens dit bevidste sind fortsætter med at være i ro. Hvis det er dit ønske at tabe sig, så er det det, som han eller hun vil begynde at tale med dit underbevidste sind om. At give nogle få ledeord samt nogle forslag om at give slip på den uønskede vægt til det underbevidste sind, er det på ingen måde hjernevask. Hypnose er en perfekt og smertefri måde til forbedring af sig selv, der har hjulpet mange mennesker med at tabe uønsket vægt.

Hypnose til vægttab har ingen bivirkninger, ingen piller, der skal tages, og ingen strenge kostvaner, der skal følges. Det er bare en meget effektiv måde, som erfarne hypnotisører har fundet er langt bedre til at hjælpe folk med at tabe sig uden brug af lægemidler, som kan og vil medføre bivirkninger.

For at finde ud af hvordan hypnose bedst kan hjælpe dig, kan du tale med en hypnotisør og forklare, hvad det er, du har i sinde, og derefter kan han eller hun detaljeret forklare alt til dig og hjælpe dig med at lave en beslutning, vedrørende hvad du kan forvente, og hvordan man vil anvende hypnose til at hjælpe dig med at opnå dit mål. Da ingen kan tvinge dig til at gøre noget mod din vilje, vil sessionen ikke fungere for dig, hvis du ikke er seriøs vedr. at tabe dig og holde ekstra vægt borte. Du skal anvende de metoder, som hypnotisøren har givet dig. Men i betragtning af alle de fordele, som hypnose har at tilbyde dem, der vil bruge og anvende det, de har lært til deres hverdag, vil de se en forbedring.