hypnose helseEN

Artikel

Hypnose for Sundhed og Fitness

Margit Cathrine Moller

Hypnose er et vidunderligt redskab, som mange mennesker anvender til at forbedre deres livsstil. Brug af hypnose til at nå dine mål, uanset hvad de måtte være, er en af de bedste måder at sikre, at du vil kunne nå dem uden frygt for at fejle.

Hypnose har eksisteret i tusindvis af år og er en velkendt og betroet måde til at nå dit ubevidste sind for at tale direkte med det og give det blide forslag til selvforbedring. Flere og flere mennesker vender sig til denne vej til hjælp i mange ting, som de vil korrigere, men hypnosis er ikke begrænset til at stoppe med at ryge, få selvtillid, genvinde hukommelse og selvfølgelig opnå sundhed og fitness.

Og dog er der behov noget seriøst engagement ved brug af hypnose , hvis du vil lykkes i at opnå bedre sundhed, en bedre måde at leve på eller overvinde frygt på vedr. for eksempel at tale offentligt. Ligesom alt andet i dit liv – hvis du ikke følger det, du har startet, vil chancerne for at du fejler, helt sikkert være der.

Når du laver en aftale med en hypnotisør, vil han eller hun stille spørgsmål, så han eller hun kan se, hvad der vil være den bedste måde til at hjælpe dig med at nå dine mål på. Når hypnotisøren har forklaret hele proceduren for, hvad der skal ske, vil hypnotisøren så bringe dig i en meget dybt afslappet tilstand. Når du er dybt afslappet og villig til at lytte til hypnotisørens stemme, begynder han eller hun at tale med dit underbevidste sind og give det blide forslag til at følge. I løbet af denne tid vil du være i en så fredelig og afslappet tilstand, at dit bevidste sind vil sove, så det underbevidste sind kan tage over og lytte meget intenst til, hvad hypnotisøren siger.

Det underbevidste er den del af sindet, som alle hypnotisører taler til, når de hjælper deres klienter med at overvinde enhver form for forhindringer eller ændre deres livsstil, så det bliver til en sund og ønsket livsstil.

I modsætning til nogle overbevisninger og uberettiget frygt, kan ingen blive tvunget til at gøre noget, som de aldrig ville gøre i en bevidst tilstand. Denne frygt kommer fra ikke at forstå det sande koncept om, hvordan hypnose virker, og bekymringen om at noget dårligt kan ske, mens du er i denne meget afslappede tilstand. Ingen har nogensinde undladt at vågne op, når hypnotisøren har bedt dem om det. Det er endda sådan, at nogle mennesker gerne blive i den fredelige tilstand, de er blevet placeret i, men når de vågner på. vil de vågne op uden nogen form for bivirkninger overhovedet

Hvis du vil nå dine mål om at leve en sund livsstil uden brug af medicin, der kan have uønskede og usikre bivirkninger, er det i din allerbedste interesse at lave en aftale med en hypnotisør og se, om det kunne være den perfekte måde at opnå en bedre og meget sundere livsstil.