gastrisk bånd hypnoseEN

Artikel

Hvad er Gastrisk Bånd Hypnose?

Margit Cathrine Moller

Med fedme voksende over hele verden, er der igangværende forskning for at finde en passende løsning. De, der er overvægtige, skal kaste overskydende vægt over tid, videnskabeligt og i et stabilt tempo. Hvordan kan det være muligt? Mens en række kost og motion kan hjælpe dig, men det vil ikke være fantastisk, hvis du kunne finde noget unikt, men alligevel effektivt til at hjælpe dig på vej til vægttab! En sådan interessant mulighed, der vinder popularitet i den moderne verden er Gastric Bånd Hypnotisk Procedure.

Gastrisk bånd er en mental kirurgisk proces, der placerer restriktiv indretning i den øvre del af maven. Dette skaber en lille pose, der er i stand til at holde visse mængder af mad, der reducerer forekomsten af ​​binge-spisning, da maven føles fuldere selv med små måltider. Selvom resultaterne af operationen har været mere eller mindre vellykkede, øger de uønskede bivirkninger følelsen af ​​jubilation for patienterne. Fælles problemer, patienterne står overfor, er fødevaregeneration og kvalme. Dette kombineret med lang ventetid på operation, dyr pris og strenge kriterier for støtteberettigelse har tvunget folk til at søge efter alternativer til kirurgi. Hypnoterapi er oplevet som en levedygtig mulighed i denne henseende.

Hvad er Gastrisk Bånd hypnoterapi?

Gastrisk Bånd Hypnose Procedure er kombinationen af ​​hypnoseterapi og kognitiv adfærdsterapi (CBT). Teknikken er en måde at overbevise klienterne om, at de allerede er udstyret med et gastrisk bånd og ændrer deres madvaner i overensstemmelse med det. Nu er der ikke mere bekymringer med hensyn til de dermed forbundne omkostninger, bivirkninger, risici og frygt. Du behøver ikke at gennemgå en fysisk operation for at opleve de tilhørende fordele! Kunne det være bedre?!

Behandlingen

Hypnotisk terapi simulerer gastrisk bånd kirurgisk procedure i dit sind. Dette overbeviser dig om at ændre din spisevane til det, du rent faktisk ville have gjort, hvis du havde gennemgået proceduren for ægte. De faktiske teknikker relateret til Gastric Bånd Hypnose afhænger af din hypnoseterapeut. Den adresserer psykologiske og følelsesmæssige problemer, som fik dig til at spise for meget i første omgang. De positive ændringer, som det bringer, opretholdes gennem årene længe efter de første effekter af hypnoterapi aftager.

Fremgangsmåden

Hypnoseterapeuter bruger forskellige metoder til at efterligne reelle kirurgiske procedurer såsom brug af lugt og lyd for at skabe en autentisk oplevelse. Hypnoseterapeuter bringer normalt deres klienter ind i en forhøjet afslappet tilstand, hvor de bliver mere modtagelige. Målet er at få adgang til det underbevidste og få det til at følge de ønskede retninger, når sessionen slutter!