Artikler

Forskellige Behandlingsmetoder indenfor Healing
ved/margit cathrine moller

Der er mange forskellige helbredende behandlingsmetoder. Mange af disse nye teknikker, der kommer frem i tiden, er ofte modifikationer og derivater af de samme gamle principper for kroppens forbindelse til og med kroppen og kroppens kraft til at helbrede sig selv.

De fleste, hvis ikke alle disse behandlingsformer er forankrede på grundprincippet om holistisk sundhed. “Holistisk helbredelse betyder en holistisk tilgang, når man søger behandling for ubalancer og vælger at leve en mere afbalanceret livsstil. Hvad der primært skelner mellem holistisk helbredelse bortset fra alternativ medicin, komplementær medicin og integrativ medicin er, at fysisk sundhed ikke nødvendigvis er hovedfokus. Alligevel er det ofte oplevelsen af fysisk ubehag, som først vil bevirke en persons udøvelse af holistisk helbredelse. Det er rigtigt, at vores smerter og andre fysiske ubehag kræver vores opmærksomhed. Det er her, hvor ordet “stikker ud som en øm tommelfinger” “stammede fra. Det er svært at ignorere det indlysende, når vi fysisk gør ondt. Sund fornuft fortæller os, at vi bør søge hjælp til at lindre vores ubehag. Holistisk helbredelse er ikke et “alternativ” til konventionel lægehjælp. Nogle gange er der en medicinsk professionel, der er den bedste løsning til at løse problemer.

Men blandt de mange modaliteter er det det, jeg fandt mest nyttige som en, der er i helbredende praksis i årtier nu.

Emotional Freedom Techniques (EFT) – udviklet af performance coach og ordinered minister, Gary Craig, dette virker som en akupressur for at frigive negative følelser lagret i kroppen. Det er en hurtig og nem selvbehandling at eliminere energiforstyrrelser, der forårsager følelsesmæssig lidelse ved at trykke med fingrene på en række akupunkturbehandlingspunkter plus simpel verbal og øjenbevægelsesaktivitet.

Healing Touch * – udviklet af registreret sygeplejerske, Janet Mentgen, RN, BSN; En energibaseret tilgang til helbredelse ved hjælp af hænderne for at identificere og fjerne energiforstyrrelser Udført med eller uden direkte hånd Genopretter harmoni og balance i kroppens energicentre (chakraer) og energifelt (aura).

Spirituel Healing – dette er baseret på gamle orientalske teknikker til at overføre positive energier til en person for at lette helbredelsen.

Zoneterapi * – Zoneterapi kan generelt defineres som udøverens anvendelse af specifikt tryk for hånd, tommelfingre og fingre til et reflekskort, der ligner en menneskekrop, der antages at eksistere på kroppens ekstremiteter. Kun når det er defineret og tilbydes som helbredende indgriben på det menneskelige energifelt, er zoneterapi en passende modalitet for CHE healing ministers praksis. Ansøgninger skal begrænses til kundernes hænder, fødder og ydre ører uden brug af mekaniske værktøjer.

Reiki * – naturlig helbredelsesmetode udviklet i Japan af M. Usui Sensi; Introduceret i USA af indvundet patient, fru H. Takata; Usui System bestræber sig på at forblive trofast mod dets oprindelse; Bruger hænder til at reducere stress, invitere dyb afslapning og tilintetgøre universel åndelig livsenergi til forbedret sundhed og forbedret livskvalitet. Brugervenlig. Websites: www.reikialliance.com og www.reiki.org.

Der er også andre værktøjsbaserede helbredelsesformer som brugen af krystaller, brugen af duftende stearinlys (aromaterapi), brugen af magneter og andre.

Oplev kraften indeni: Transformativ helbredelse gennem hypnose, EFT og indsigtsfulde artikler


Most like being entertained by reading about topics they either do not know about or would like to know more about.
I like providing inspirational food for thought and hope you will enjoy reading the articles on my site.

Placeholder Picture

Omfavn din wellness-rejse: Giv næring til sind, krop og ånd med alternativ helbredende indsigt

Placeholder Picture

I love those who can smile in trouble, who can gather strength from distress, and grow brave by reflection. 'Tis the business of little minds to shrink, but they whose heart is firm, and whose conscience approves their conduct, will pursue their principles unto death.
                                                                                             - Leonardo da Vinci -


Never make your home in a place. Make a home for yourself inside your own head. You'll find what you need to furnish it - memory, friends you can trust, love of learning, and other such things. That way it will go with you wherever you journey.
Tad Williams

Åbn dit sind, åbn dit helbred. Begynd at læse i dag

VIL DU VIDE MERE?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv informeret om de seneste oplysninger...

ContainerDiv