regression hypnoseEN

Artikel

Fordele ved Hypnose Aldersregression

Margit Cathrine Moller

I en af mine yndlingsjulehistorier “Et juleeventyr” af Charles Dickens blev Scrooge besøgt af et spøgelse af Jule fortid. Spøgelset hjalp Scrooge med at huske sin vanskelige barndom, hans ensomme jul som barn og hans bitre minder, som fik ham til at hade jul som voksen. Dette besøg fik ham til at realisere sine behov og bidrage til sin egen transformation.

Vi blive måske ikke besøgt af spøgelser, men vi har adgang til barndomsminder, som kan hjælpe med at oplyse os og forvandle os. Dette er en proces kaldet aldersregression med hypnose.

Hypnose aldersregression er en metode, der anvendes af hypnose terapeuter, som giver os mulighed for at revidere tidspunkter i fortiden, som på en eller anden måde traumatiserede os følelsesmæssigt. Ofte er disse minder blevet undertrykt, og derfor er vores bevidste sind ikke i stand til at huske dem. Gennem brugen af hypnose kan vi få adgang til vores ubevidste (eller underbevidste) sind, det underbevidste vil få en fuld erindring af begivenhederne i vores liv, så ved at stille underbevidstheden en række spørgsmål, der er relevante for vores tilstand, kan vi begynde at Identificere eventuelle forlængst glemte begivenheder fra fortiden. Dette tillader så klienten sammen med hypnotisøren at begynde at eliminere de følelser af negativitet eller hjælpeløshed, de oplever som voksen.

Når disse begivenheder i barndommen er blevet identificeret, kan de omformuleres, og den nuværende adfærd kan ændres. Det betyder, at eventuelle negative opfattelser, som det ubevidste sind har om barndomsbegivenheden, kan elimineres, og enhver ladet følelse de har, kan ophæves. Samtidig kan det, der rent faktisk udløser disse følelser som voksne, identificeres og udryddes. Det kan være visse ledeord eller handlinger (som at blive klappet på skulderen), der opstod i barndomsbegivenheden, som er det, vi ubevidst associerer med traumer som voksne. Når dette sker, kan vi da uden fuld bevidsthed opleve de følelser, vi havde dengang. Ved at identificere og eliminere disse specielle udløsere kan vi også begynde at fjerne de negative følelser, de giver os som voksne.

Som vi ser det, er hypnose aldersregression en fantastisk metode til at hjælpe os med at overvinde barndomsfølelser af hjælpeløshed og negativitet. Det er en terapi, der kan hjælpe os med at eliminere en forlængst tillært adfærd, der kan holde os tilbage fra at nå vores mål og nå vores fulde potentiale. Mange har allerede opdaget fordelene ved hypnose aldersregression, og når de har fjernet de tidligere traumaer ved hjælp af deres underbevidste sind, er de i stand til at bevæge sig frem uden unødvendige negative følelser, der holder dem tilbage. Hvis du finder ud af, at du også holdes tilbage af uoverskuelige følelser af negativitet eller hjælpeløshed, kan måske Hypnose aldersregression få dig til at bevæge sig i den retning, du vil ønsker at gå.