Artikler

Forandringen der kommer Indefra
ved/margit cathrine moller

Hvis jeg skal ændre dette image, må jeg først ændre mig selv. -Bruce i `At finde Nemo`

Vi ændrer os allesammen. Nogle gange gør vi det af eget valg. At flytte til et nyt sted, skifte karriere, blive gift, have et barn eller få botox injektioner er ændringer, som vi selv har bestemt .

Men andre gange ændres vi, fordi det er en del af den naturlige strøm af livet. Vi ældres. Det er en sandhed, som vi skal omfavne med ynde. For i forbindelse med det oplever vi fysiske ændringer. Vores rynker begynder at dukke op. Vores hår bliver gråt. Vores syn bliver svagere. Mødre står over for tomme reder, når deres børn går i skole eller går videre med deres ægtemager.

Og så er der de ændringer, der kommer til os. Disse er dikteret eller bestemt af vores eksterne miljøer. Ny politik, trafikrapportering, udgangsforbud, zoneinddeling er eksempler på dette. Vi har ikke noget valg over vores naboer. Den kollega vi er så glade for, kan beslutte sig for en dag at blive overført til Paris eller Japan. Vi skal håndtere disse ændringer, som de kommer.

Naturen bringer sine egne ændringer. Årstiderne ændrer sig, og det er en ting, der kunne forudsiges. Men naturen kan undertiden frigøre sin kraft gennem katastrofer og katastrofer, som vil ændre jordens overflade.

Og så er der en ændring indefra. Som den `reneste` af dem alle, er det denne form for forandring, vi virkelig ønsker og arbejder for. Det kan være lige så enkelt som at planlægge en ny garderobe eller lære et nyt sprog. Men der er ændringer, der er en livslang proces såsom at stoppe med at drikke alkohol eller stoppe med at ryge. Jeg ærer de mennesker, der skal tage disse beslutninger hvert minut af deres liv.

Men der er en smuk proces af forandring indefra, som vi alle skal arbejde for - og det er at nå vores maksimale potentiale. At genvinde vores indre kraft og omdanne vores liv og dem omkring os. Det er den proces af styrke, som vi er kaldet til at gennemfø.

Ofte begynder disse ændringer med utilfredshed og tomhed indeni. Desværre mener vi, at mad eller alkohol kan fylde os op, når det rent faktisk er, hvad vi længes efter, som er næring for krop, sind og ånd. Vi kan ikke adskille alle disse i processen mod styrke. Vi kan ikke ændre vores adfærd uden at helbrede vores krop og befri vores ånd. Ændring indefra betyder en vej til processen til at være hel.

Og det er her, hvor forandring bliver en virkelig vidunderlig rejse. Ja, det handler om resultater. Men det handler også om processen. Og de af os, som er i livet coaching og rådgivning, sørger for, at denne rejse er så sjov og så meningsfuld som selve rejsemålet.

Oplev kraften indeni: Transformativ helbredelse gennem hypnose, EFT og indsigtsfulde artikler


Most like being entertained by reading about topics they either do not know about or would like to know more about.
I like providing inspirational food for thought and hope you will enjoy reading the articles on my site.

Placeholder Picture

Omfavn din wellness-rejse: Giv næring til sind, krop og ånd med alternativ helbredende indsigt

Placeholder Picture

I love those who can smile in trouble, who can gather strength from distress, and grow brave by reflection. 'Tis the business of little minds to shrink, but they whose heart is firm, and whose conscience approves their conduct, will pursue their principles unto death.
                                                                                             - Leonardo da Vinci -


Never make your home in a place. Make a home for yourself inside your own head. You'll find what you need to furnish it - memory, friends you can trust, love of learning, and other such things. That way it will go with you wherever you journey.
Tad Williams

VIL DU VIDE MERE?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv informeret om de seneste oplysninger...

ContainerDiv