social medieEN

Artikel

Brugen af moderne kommunikation i Healing

Margit Cathrine Moller

Når kultur og teknologi udvikler sig, skal resten af de menneskelige praksis udvikle med den. Det er nu acceptabelt at få en universitets eksamen online. Nogle læger giver første diagnose ved hjælp af internettet. Advokat service kan nu blive gjort online. Finansielle transaktioner kan gøres ved hjælp af online-konti. Så det er ikke langt ude idé, at rådgivning, healing og terapi også sker online.

Internettet, telefon, chat, sociale medier og brug af lydfiler bruges nu til healing og selvhjælp. Midt i vores travle liv kan vi være i stand til at søge psykologisk hjælp ved hjælp af helse eksperter i vores kontor eller hjemme. Stress og konflikter forårsaget af de daglige begivenheder i vores liv kan løses ved hjælp af disse teknologier.

Online healing ved hjælp af e-mail, chat og videokonferencer bruges i vid udstrækning af folk, der bor i fjerntliggende områder, hvor psykologosk hjælp ikke er tilgængelig ligeledes for dem, der er handicappede eller bundet til hjemmet. Der er også mennesker, der foretrækker at skrive deres bekymringer snarere end at se en helse ekspert personligt, på den måde kan de diskutere deres problem frit uden tøven. Men denne metode har et begrænset omfang, da dette ikke gælder for personer med komplicerede problemer og alvorlige sygdomme, fordi disse kræver ansigt til ansigt sessions, da online-terapeuten skal kunne se de vigtige ansigtsudtryk, tale udtryk og krops sprog for at kunne håndtere disse situationer. . Den anden hindring for online rådgivning er fortroligheds- og privatlivs problemet, hvor andre mennesker får adgang til dine e-mail-konti. Og værst er, når du ikke kan nå din rådgiver, når din computer og internet-tjenester bryder sammen.

Man kan også søge psykologisk hjælp via telefonrådgivning. En terapeut give råd til klienter, der foretrækker at kunne tale om deres problemer over telefonen. Effektiviteten af denne metode opnås, når problemet er grundigt diagnosticeret, og denne metode tillader klienterne at fokusere på problemer, de ønsker at ændre. Selvom telefonterapi er bedre egnet til at løse bestemte typer af problemer, er det stadig praktisk og omkostningseffektivt for de mennesker, der ikke har råd til mental pleje, for kunderne kan få deres helbredelsessessioner gjort til deres eget hjem. Selv om terapi via telefon er bedst egnet til at arbejde med visse typer af problemer, er det stadig praktisk og omkostningseffektivt for de mennesker, der ikke kan rejse, så de kan få deres healing sessioner udført i deres eget hjem.

Endelig kan healing opnås ved brug af selvhypnose ved hjælp af lyd filer. Selvhypnose er et stærkt redskab til at skabe forandring, og en dybere forståelse af denne proces kan give succesfulde resultater til personlig forandring. Nogle hypnotisører bruger hjernebølge trance effekter i deres MP3, hvilket kan skabe specielle rytmer for at stimulere hjernen. Vores hjerne arbejder på en bestemt frekvens i vores daglige aktiviteter, og disse specielle rytmer er designet til at opnå resultater, der forbinder de metafysiske evner med de nøjagtige frekvenser. Dette gøres ved at spille to separate toner med specifik frekvens i hvert øre. Frekvensområdet mellem to toner skaber en tredje "binaural tone" i sindet, som dine hjernebølger følger. Når disse frekvenser ændres, bliver du en mere stærk person med ekstraordinære evner.