hypnoseEN

Artikel

Brug hypnose til at lokalisere og overvinde negative livsmønstre

Margit Cathrine Moller

Tvangsforestilinger og opførsel kan frustrere det almindelige liv og skabe hårdt pres på familie, kære venner og endda på ens uddannelse eller erhverv. Fordi det underbevidste sind er drivkraften af enhvers liv, er det også grundstammen for vores tankegang og tankeprocesser. Hvis du har fodret dit underbevidste sind med negative tanker, får du negative resultater i dit liv. For at ændre, hvad der sker i dit liv, skal du omprogrammere negative tanker og begrænse overbevisninger og mønstre med positive. Du kan gøre dette ved at lokalisere og overvinde negative livsmønstre og installere nye positive gennem hypnose.

Nøglen til din evne til at gøre væk med angst, bekymring og bekymring, der bringer negative tanker til dit sind og får dig til at leve i et negativt livsmønster ligger i hypnoterapi. Fordi hvordan du tror, vil i sidste ende påvirke, om du selv programmerer til fiasko eller succes i livet, skal du lære at tænke positivt og undgå de negative virkninger af negative tankemønstre, der medfører negative livsmønstre. Negative overbevisninger, programmer og traumer, som er dybt forankret i vores underbevidste sind, vil altid påvirke vores adfærd negativt og hvordan vi reagerer på vores miljø såvel som de mennesker omkring os.

Når negative tanker dominerer vores sind, kan vi ikke fungere helbredt. Dette skyldes, at det, vi overvejer i vores sind, resonerer og kommunikerer med hele vores væsen og skaber mental og fysisk smerte for vore væsener. Sådanne tanker transporteres til vores krop i form af energi. Vi kan enten sende negativ eller positiv energi, og hvis det er negativ energi, bliver det stærkere og udvikler sig til en vane eller i mønstre.

Når vi klamrer os på negativitet i vores sind, forringer vi os selv ved at sætte begrænsninger på os selv. Fordi sådanne begivenheder finder sted på det underbevidste niveau, vil vi helt uden kendskab til dette og måske aldrig være opmærksomme på, hvorfor vi får tilbageholdenhed og ikke er i stand til at nå visse mål eller målsætninger i livet. Nogle gange kan vi lide af en tilstand, som vi mener er fysisk og uvidende, er som følge af de negative tanker, der er indlejret på vores underbevidste sind. Når du føler dig forkastet og despondent, og du ikke ved hvorfor, er det fordi du har underholdt negative tanker, og disse tanker har rodnet i dit underbevidste sind.

Hvis du vil overvinde ethvert mønster eller en adfærd, der er skadelig for dit liv, skal du gøre det fra det underbevidste sind, og det sker gennem terapi i form af visualisering og afslapningsteknikker eller selvhypnose. Acu-punkt terapi kan også bruges til at overvinde sådanne tendenser. Acu-punkt-terapi er sammensætningen af rådgivning, hypnose, EFT (Emotional Freedom Technique), Matrix Re-imprinting, energisykologi og coaching. Hypnose vil hjælpe med at slippe af med de modproduktive unødvendige opførsel og frygt, og du vil begynde at have en total overbevisning om tillid til dit liv. Dette vil hjælpe dig med at opretholde ligevægt og have sundhed, og du vil være eller føle dig tilpas hver dag. Hvis du vil føle dig mere sikker, hvis du vil være i kontrol og have mere energi og et lykkeligere og opfyldt liv, så er positiv hypnose til dig.