brug dine sanserEN

Artikel

Brug af dine Sanser til tiltrække Positive Energier

Margit Cathrine Moller

Vi har alle brug for positive energier på samme måde, som vi har brug for mad. Hvis mad fodrer vores krop, fodrer positive energier vores hele væsen. Alt, hvad der får os til at føle sig godt om os selv og om livet generelt er en positiv energi. Faktisk kan det komme fra mad, fra venner, fra succeser, fra daglige oplevelser, fra bønner, fra hilsner og fra dit instinkt.

Jo mere positiv energi, vi har opbevaret i vores krop, desto stærkere bliver vi fysisk og følelsesmæssigt. Med positive energier reagerer vi bedre på stress og spændinger. Med positive energier er vi mere resistente overfor sygdomme. Med positive energier træffer vi bedre beslutninger.

Der er måder at tiltrække positive energier - den mest grundlæggende af disse er at bruge vores sanser. Det, du vælger at se, høre, føle, smag og berøre, vil påvirke dit velbefindende. Her er nogle af de måder, vi kan bruge vores sansorganer på:

A. Vores øjne - Farveterapi

Dette er et af de mest grundlæggende værktøjer til at tiltrække positive energier. Valget af farve, som vores øjne absorberer, påvirker vores hjernefunktioner og vores menneskelige processer. Det er derfor fastfood kæder har lyse farver som rød og orange, da det er farver, der er kendt for at stimulere vores appetit.

Undersøgelser har vist, at lyse farver faktisk forbedrer vores humør og kan bekæmpe depressive tendenser. Rød øger vores energi og stimulerer immunsystemet. Men hvis du føler dig hektisk og hyperaktiv, så prøv blå. Det er farven på ro og klarhed. Gul opløfter ånden og giver et positivt velvære. Vælg dine farver med omhu - uanset om det er dit tøj, gardiner, sengetøj, undertøj, vægge.

B. Vores næse - aromaterapi

Wikipedia definerer aromaterapi som "en form for alternativ medicin, der bruger flygtige plantematerialer, kendt som æteriske olier og andre aromatiske forbindelser med det formål at ændre personens sind, humør, kognitiv funktion eller sundhed. Nogle essentielle olier som tea-tree har vist antimikrobielle virkninger, men der er stadig mangel på klinisk dokumentation, der viser effektivitet mod bakterie-, svampe- eller virusinfektioner. Beviser for aromaterapiens effektivitet ved behandling af medicinske tilstande forbliver mangelfulde grundet en særlig mangel på undersøgelser, der anvender streng metode, men der findes nogle beviser for, at essentielle olier kan have terapeutisk potentiale. "

Ligesom alt andet i alternativ medicin fortsættes der med videnskabelige undersøgelser, men tusindvis af år med praksis i orientalsk medicin har bevist, at hvad din næse lugter påvirker dine hjernefunktioner. En simpel handling med lugte blomster kan opløfte dit mentale velbefindende; Og det er en af grundene til, at folk bærer parfume.

C. Vores ører - Musikterapi

Måske er et af de mest almindelige værktøjer i humørforbedring og i at tiltrække positive energier, at lytte til god musik lindrer kroppen, sindet og sjælen. Den amerikanske musikterapiorganisation har en vidunderlig online ressource til dem, der ønsker en mere videnskabelig tilgang til musikterapi, når de øger positive energier og humør.

Eller du kan bare spille dine yndlingssange og lukke øjnene. Det kan også fungere.

D. Vores tunge - Kost

Mad og smag påvirker vores humør. Der er ingen debat om det. Selv den mest skeptiske læge forstår og accepterer virkningen af mad på vores følelsesmæssige velvære. Vælg din mad med omhu, undgå negative fødevarer og vælg smil fødevarer - frugt og grøntsager, især organisk, som er kendt for at bringe mere positive energier til dit liv. I modsætning til forarbejdede, stærkt befrugtede produkter, der bringer toksiner til din krop.

E. Vores berøring - `Berørings` Terapi

Og lad din hud opleve en god og terapeutisk massage. Det er lige så positivt, som det kan blive.