Artikler

At fejre Frihed fra Diskrimination
ved/margit cathrine moller

Nyhederne i sidste uge drejede sig om frihed. Ægteskabsloven i New York er fri for diskrimination. Nogle canadiere i Quebec protesterede på besøg af prins William og kone Catherine som en del af deres kamp for frihed. Grækenland kæmper for frihed fra gæld, mens folk i Libyen, Syrien og andre mellemøstlige og nordafrikanske lande fortsætter deres kamp for frihed på deres egne måder. Skuespillerinde og advokat Demi Moore sendte en bevægende og alarmerende rapport om de tabte piger i Nepal som en del af CNNs Freedom Project. Dominique Strauss-Kahn og hans kone, tv-journalisten Anne Sinclair, fejrede en weekend med frihed, efter at sagen mod ham blev fundet for svag.

At være fri er toppen af alle menneskelige rejser. Og hver gang menneskeheden når et nyt niveau af frihed, fejrer vi det. Det er Canada-dagen eller den fjerde juli i USA, der er store fejringer for at minde os om alle dem, der kæmpede for frihed.
Der er stadig meget at gøre for at hele menneskeheden skal være fri for alle former for diskrimination og slaveri. Alligevel fejrer vi på trods af de opgaver, der stadig må bringes i orden. Vi fejrer fordi vi har gået langt i kampen for at være fri. Vi fejrer til ære for de mennesker, der gav deres liv for frihed. Men vi fejrer også for at minde os selv om, at der stadig er så meget at gøre.
Men der er et par ting, som vi altid bør huske, når vi kæmper og fremmer frihed i juridiske og sociale sammenhænge.

1. Indre frihed - vi skal frigøre os fra vores fortid. Uanset hvor fri verden er, hvis vi ikke har befriet os indefra, fortsætter vi med at handle som slaver. Der er flere "afhængigheder", der er i vores kroppe og i vores minder, som måske dikterer den måde, vi ser os selv og verden omkring os.

2. Frihed til næste generation - vi skal lære vores børn værdien af frihed. Vi lærer vores børn vigtigheden af at beskytte vores frihed. Vi lærer vores børn at være fri til at vælge, vi skal acceptere ansvar for vores valg. At acceptere ansvar for vores valg betyder, at vi accepterer vores nuværende livsvilkår, eller vi vælger at ændre det. Som vi laver vores valg i forfølgelse af vores drøm; De bør lære den værdi af hårdt arbejde og tjene vores frihed på den rigtige måde. Når vi udøver vores frihed, må vi også lære børn, at frihed er at behandle vores medmennesker med værdighed, respekt og retfærdighed og kræve, at vi behandles på samme måde.

3. Vi bidrager på den ene eller den anden måde til frihedskampen især for dem, der ingen stemmer har. Dem, der ikke har ressourcerne eller magten til at kæmpe for deres frihed. Det kan være så simpelt som den, der sidder ved siden af dig, der fortsætter med at leve i et forhold, der knuser hende; Eller det kunne være en del af en global kamp

Oplev kraften indeni: Transformativ helbredelse gennem hypnose, EFT og indsigtsfulde artikler


Most like being entertained by reading about topics they either do not know about or would like to know more about.
I like providing inspirational food for thought and hope you will enjoy reading the articles on my site.

Placeholder Picture

Omfavn din wellness-rejse: Giv næring til sind, krop og ånd med alternativ helbredende indsigt

Placeholder Picture

I love those who can smile in trouble, who can gather strength from distress, and grow brave by reflection. 'Tis the business of little minds to shrink, but they whose heart is firm, and whose conscience approves their conduct, will pursue their principles unto death.
                                                                                             - Leonardo da Vinci -


Never make your home in a place. Make a home for yourself inside your own head. You'll find what you need to furnish it - memory, friends you can trust, love of learning, and other such things. That way it will go with you wherever you journey.
Tad Williams

Åbn dit sind, åbn dit helbred. Begynd at læse i dag

VIL DU VIDE MERE?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv informeret om de seneste oplysninger...

ContainerDiv