hypnose coachingEN

Hypnocoach

Udvid dit liv med Hypnocoaching

HypnoCoaching er en kraftfuld form for coaching, som er præcis, hvad du har ledt efter. Det vil gøre det muligt for dig at nå dine mål i livet og få dig til at tro på dig selv

Hvad er Hypnocoaching?

HypnoCoaching er en blanding af hypnotiske og neuro-sproglige værktøjer blandet med personlig coaching til at hjælpe klienter til at opnå mere, end de nogensinde troede var muligt - lettere, hurtigere og mere effektivt end ved personlig coaching alene. Metoderne ved HypnoCoaching omfatter anvendelse af både bevidste og ubevidste processer til at hjælpe folk med at lave deres drømme om til deres virkelighed ligesom metamorfosen af en kravlende larve bliver til en smuk sommerfugl.

HypnoCoaching kan hjælpe dig med at komme forbi dine gamle overbevisninger til en ny start. Denne coaching/rådgivnings metode drejer sig om at befri dit personlige potentiale for succes og er bygget op omkring dine unikke krav og dagsorden - ikke coachens.
Hvad dette betyder for dig er, at du får hjælp til at bestemme din egen retning og ønskede resultater, mens du får objektiv feedback, support og værktøjer til at generere din egen forandring. Dette sker via selvstyret indlæring. Du lærer og udvikler i dit eget tempo.

Vores professionelle service

HypnoCoaching hjælper dig til at håndtere dine personlige, karriere, parforholds og generelle livsudfordringer ved hjælp af en løsningsorienteret, skræddersyet til dine individuelle behov proces, der lader dig bevæge sig ud over tidligere blokke og selvpålagte begrænsninger.

Vision for dig

Vi ser dig skabe dit liv - som du ønsker det! Vi ser dig komme videre. Vi ser dig anskue tingene i det rette perspektiv, prioritere, opnå mål, bringe balance i dit liv og udrette mere.

Nem og fleksibel metode

Efter en indledende vurdering og planlægnings session vil coaching for de fleste klienter tage så lidt som 30 minutter om ugen over telefonen, og det passer nemt ind i de flestes tidsplan. Nogle klienter foretrækker personlige møder eller e-mail til at kommunikere. Sessioner kan 30, 60, 90 minutter eller mere afhængigt af den tidsplan, vi har fastslået, er bedst for dig.

Befrier dit potentiale

HypnoCoach sessioner betyder færre besøg og hurtigere resultater. Vores Hypnose Coaching er designet til at frigøre dit sind og befri dit potentiale. Vi vil i samarbejde indarbejde en løsningsorienteret metode, der tager personlige, karriere, parforhold og livsudfordringer, der er skræddersyet til dine unikke behov.

Ønsker du at sove trygt, styre din vægt, lindre din stress, øge din selvtillid eller beskæftige dig med et andet problem, du står over for lige nu?

Eller har du bare lyst til at genopfinde dit liv? Hypnocoaching er den perfekte vej til dig.

Coaching

Som professionel coach arbejder jeg med klienter, der er klar til at komme videre og bringe deres helbred, deres karriere, deres relationer, og deres liv til det næste niveau. Som adskiller sig fra mine andre tjenester som healing og rådgivning, coaching har specifikke og målbare mål. Jeg stille spørgsmål og udfordre perspektiver, så mine kunder kan opdage deres indre ressourcer - talenter, evner, færdigheder - og sætte dem i stand til at bruge disse til bedste evne.

At gøre dig stærk og uafhængig er mit mål. Jeg hjælper klienter med at udvikle selvværd, så de holder op med at være afhængig af andre og i stedet for har tillid til sig selv, så de kan nå deres mål.

Hvad gør denne form for coaching enestående

Fordi jeg er en rådgiver, jeg bringe mit store oplevelser i Rådgivning og Neuro-Lingvistisk Programmering i min coaching praksis. Så jeg bruger et bestemt udvalg af sproglige færdigheder som målrettede omvurderinger og den begrænsede og fornuftig anvendelse af kraftfulde spørgsmål for at hjælpe kunderne flytte deres perspektiver på et emne eller mål, og derved opdage forskellige løsninger og muligheder, og fordi jeg er intuitiv, kan jeg fornemme hvad der ikke bliver sagt, og jeg hjælper mine klienter genkende og formulere dem.

Fordi jeg er en healer, kan jeg udfordre mine klienter i en ikke-truende måde og i en tillidsfuld atmosfære.

Her er nogle af de spørgsmål, vi kan arbejde med.

Penge og økonomisk uafhængighed. Arbejdsglæde og karriere opfyldelse. Vægttab og fysisk Fitness.Følelsesmæssige sundhed og følelse af at have det godt. Forholds problemer og vellykket ægteskab, selvtillid og livsretning.

Hvad der forventes af dig

Jeg forventer at give dig, så du forbedrer din live og livet for mennesker, du elsker ved at give dig værktøjerne til at øge din præstation.

For at øge din præstation, skal du have tillid og motivation.

Terapien handler om at opbygge tillid, skabe fokus, framing og re-framing tidligere erfaringer ved hjælp af Neuro-Lingvistisk Programmering (NLP). Neuro refererer til vores sanser (se, høre, føle, røre, smage), der danner vores erfaringer. Sproglig refererer til de processer, der udvikler vores personlige sprog - vores tankeprocesser og vores scripts. Programmeringen er en tilgang, der bringer disse erfaringer og budskaber til vores værdier og mål i livet.

Ved hjælp af teknikken med NLP og kraften i hypnose, en dygtig hypnoterapeut er i stand til at forankre disse forslag dybt ind i det ubevidste sind. Kunderne kan, efter eget skøn, anvende disse teknikker for at maksimere deres præstationer efter behag.

Struktur

Hypnocoaching er struktureret på en måde, der letter bedre indlæring og vækst for den enkelte. Den første session, der varer fra 2-3 timer giver os en bedre ide om dine behov og dine ønsker. Derefter kan vi tale i telefon hver uge i 30 minutter, som omfatter en vurdering af, hvad der skete siden sidste snak. Vi vil derefter af gøre de mål og planer for den kommende uge.Fordele

Generelt er en session med Margit Cathrine - om hypnocoaching, hypnoterapi, rådgivning, spirituel healing, EFT, eller NLP - er et stort skridt i retning af din personlige myndiggørelse. Hver session er et skridt i din rejse til større selverkendelse og selv-awarness. Hver session tager din tættere på dine mål i livet. Hver session er et tegn på at du tager personligt ansvar dit liv og din succes. Specifikt, under Margit som din HypnoCoach:
1. Tilbyder dig yderligere støtte gennem livets og daglige forhindringer
2. Giver hende en måde at arbejde med dig løbende
3. Gør det muligt at se muligheder, du måske ikke har set ellers.

HypnoCoaching er meget fleksibel og billigere end traditionelle ugentlige sessioner.

Engagement

For Hypnocoaching at få den ønskede virkning er det meget nødvendigt, at mine klienter er meget motiverede i, hvad de ønsker at forbedre i deres liv for dermed at maksimere, hvadend det er af præstationer indenfor sport eller deres karriere eller personlige liv. Niveauet af mine klienters personlige bedste er uden betydning. Alle mine klienter har én ting til fælles - en køretur til at maksimere deres resultater på et ensartet grundlag.Hypnocoaching klienter forventes at:

a. gøre en indsats i tre måneder,
b. underskrive en kontrakt, der forpligter dem til at gennemføre "hjemmearbejde" mellem ugentlige telefon sessioner
c. vise engagement ved at bevise, at de ønsker at opnå deres højeste potentiale

Pris

Omkostningerne ved at gå gennem hypnocoaching er ikke en udgift, men en investering i din fremtid og på lang sigt en omkostningsbesparende foranstaltning. Det vil være dyrere, hvis det, som blokerer for din succes ikke blev fjernet.

Før du tilslutter dig dette program, du er nødt til at indvillige i, at du går ind i et tre-måneders engagement!

a. Den første session varer omkring 2 timer og omfatter en CD plus opgaver. Denne session koster 1600kr. b. De opfølgende sessioner er fire sessioner på 30 minutter hver, og prisen på disse fire sessioner er ialt 1300kr. per måned

e samlede omkostninger vil variere afhængigt af de behov, som klienten har og vil blive fastsat, efterhånden som processen udfolder sig.

Ansvarsfraskrivelse: Resultat kan variere fra person til person