Healing er lære om Selvet

Healing starter med en korrekt diagnose. Det er derfor læger ordinerede dyre tester, inden de lavede en prognose og ordinerede en behandling. Men hvad en diagnose i virkeligheden er, er en indsamling af oplysninger om kroppens tilstand og alle dens forskellige dele for at se den faktiske virkelighed. Men vi ved alle, hvor mange millioner af dollars, der er blevet tabt og utallige af liv tabt på grund af forkert diagnose.

Problemet med denne healing paradigme er, at vi er blevet afhængige af andres mening og teknologi for at fortælle os, hvad der sker med vores egen krop. Dette er i strid med logikken. Hver gang vi støder på et problem med en maskine eller noget udstyr, ser vi i brugervejledningen. Det burde være det samme perspektiv, når det drejer sig om vores kroppe. Ejer manualen er lige der i vores hoved – dette er mængden af oplysninger, vi personligt kender til vores krop. Hvad disse omfatter er:

a. Genetik – vi skal kende den genetiske type af vores krop. Hvad er de almindelige sygdomme i vores familiehistorie? Hvilke af disse sygdomme betragtes som arvelige, og er vi derfor genetisk disponerede for dem?

b. Historie om sygdomme – hvilke sygdomme har vi oplevet om vores fortid? Hvad gør os syge? Hvad healer? Hvilke følelser er knyttet til disse sygdomme? Hvilke minder er knyttet til disse sygdomme?

c. Livsstil – hvordan påvirker vores livsstil vores helbred? Ryger eller drikker du? Går du ud med mennesker, som virker som gift på dig? Tilbringer du dit liv optaget af fitness og velbefindende?

d. Miljø – Hvordan påvirker dit liv og arbejdsmiljø dit helbred og velbefindende? Bor du i en forurenet by? Er der støv, der forårsager allergier? Der er så mange indsigter, vi kan lære om, hvordan vores krop reagerer på vores miljø.

e. Holdninger til kroppen – hvad er vores holdning til vores krop. Tager vi os af den? Overser vi de tegn, som vores krop forsøger at fortælle os?

f. Holdning til sundhed og medicin generelt – hvad er vores holdning til sundhed og medicin generelt? Er vi den type, der holder sygdom for os selv, indtil vi ikke kan tage det længere? Er vi den paranoide slags, der opfinder alle slags sygdomme? Er den lægeafhængige type? Udforsker vi andre metoder til at heale os selv?

Ægte og autentiske healere og læger bør hjælpe os med at få værdifuldt indblik i os selv. Disse indsigter vil hjælpe os ikke blot med behandling og interventioner, men de hjælper os med at træffe beslutninger om de ændringer, vi kan gøre for at forebygge sygdomme og sygdomme.

Reflektion

artikler

De fleste kan lide at blive underholdt ved at læse om emner, de enten ikke kender eller gerne vil at vide mere om.

Jeg kan godt lide at give inspirerende stof til eftertanke og håber, du vil nyde at læse artiklerne på min side..

artikler

Det er et velkendt faktum, at da der ikke var fjernsyn eller computere, læsning var en primær fritidsaktivitet. Folk ville tilbringe timer lmed at læse bøger og rejser til lande langt væk i deres sind. Den eneste tragedie er, at med tiden har folk mistet deres evne og passion til at læse.

Der er mange andre spændende muligheder til rådighed bortset fra bøger. Og det er en skam fordi læsning tilbyder en produktiv tilgang til forbedre ordforråd og ord magt.

Det er tilrådeligt at hengive sig til mindst en halv time om dagen for at læse for at holde sig ajour med de forskellige stilarter med at skrive og få nyt ordforråd

artikler

Nature gave men two ends – one to sit on and one to think with. Ever since then man’s success or failure has been dependent on the one he used most