Aldrig giv Folk Øgenavne

De fleste af os ønsker at finde en partner til at dele vores liv med. Når vi endelig bliver forelsket og forpligter os til et forhold, som vi tror, vil holde helt ind i alderdommen, har vi forventninger om, at vi vil arbejde sammen på at realisere vores drømme. Det er dog uundgåeligt, at hvert par vil opleve vanskeligheder i forholdet. Alle forhold mellem forældre og børn, bror og søster, kolleger, chef og medarbejdere, venner vil til tider komme i vanskeligheder. Men hvorfor?

Ifølge det canadiske psykologiske samfund er de mest almindelige årsager til kriser i forhold ikke nødvendigvis økonomiske eller sociale, men de er adfærdsmæssige! For at opretholde sunde forhold i det personlige og professionelle liv skal vi fokusere på vores adfærd. Og en af de værste fejl i opførsel er at kalde folks øgenavne. Kald aldrig folk øgenavne, da det du siger, oftest ikke bliver glemt. Og i så fald vil det skabe en krise i forholdet.

Du bør ikke kalde folk øgenavne, fordi det rent faktisk får dig til at stå et et dårligere lys end dem. Det tager stærk karakter at rejse sig over andres adfærd og reagere på en måde, der vil reflektere godt på dig. Også du vil senere reflektere over dine handlinger og vil sandsynligvis ikke have det godt med dig selv for at have sagt betydelige ting til nogen.

At kalde folk et dårligt navn eller øgenavn er en dårlig opførsel, der ikke kun skaber krise i forhold, men også afspejler ens svaghed. I det professionelle liv kan vrede få permanent skade på din karriere. Folk kalder folk dårlige navne, enten fordi de er vrede på sig selv, eller de er jaloux. Disse mennesker har enten mentale problemer, eller de er bøller, men for det meste er folk, der siger øgenavne, bøller.

Lad os gøre en indsats for at slippe af med denne værste adfærdsmæssige ugerning samt fokusere på at skabe sunde forhold selv med fremmede.

Reflektion

artikler

De fleste kan lide at blive underholdt ved at læse om emner, de enten ikke kender eller gerne vil at vide mere om.

Jeg kan godt lide at give inspirerende stof til eftertanke og håber, du vil nyde at læse artiklerne på min side..

artikler

Det er et velkendt faktum, at da der ikke var fjernsyn eller computere, læsning var en primær fritidsaktivitet. Folk ville tilbringe timer lmed at læse bøger og rejser til lande langt væk i deres sind. Den eneste tragedie er, at med tiden har folk mistet deres evne og passion til at læse.

Der er mange andre spændende muligheder til rådighed bortset fra bøger. Og det er en skam fordi læsning tilbyder en produktiv tilgang til forbedre ordforråd og ord magt.

Det er tilrådeligt at hengive sig til mindst en halv time om dagen for at læse for at holde sig ajour med de forskellige stilarter med at skrive og få nyt ordforråd

artikler

Nature gave men two ends – one to sit on and one to think with. Ever since then man’s success or failure has been dependent on the one he used most